Trobada de Modelisme Tripulat 2022

Ja és aquí la XXXIIIa Jornada de Modelisme Tripulat d’AFEVI a Vilanova i la Geltrú!

El pròxim 29 de maig podreu gaudir dels trens d’AFEVI, així com d’altres associacions i particulars que participaran amb les seves locomotores i vagons, fent circular les seves composicions al circuit de trens de Ribes Roges.

Tant petits com grans, aficionats com visitants podran gaudir d’un magnífic dia de primavera a la vora del mar.

L’horari de la jornada serà el següent:

09:00 hores Recepció de participants.
10:00 hores Inici circulació lliure.
12:00 hores Inauguració oficial de la XXXIII Trobada.
14:30 hores Aturada per dinar.
17:00 hores Represa de la circulació.
20:30 hores Finalització de la Trobada.

Us esperem a totes i tots!


Cartell realitzat per Joan Tort, 2022

Entrades relacionades

Noticies

Trobada de Modelisme Tripulat 2024

Trobada de Modelisme Tripulat 2024 Ja és aquí la XXXVa Jornada de Modelisme Tripulat d’AFEVI a Vilanova i la Geltrú! El pròxim 18 de maig podreu gaudir dels trens d’AFEVI, així com d’altres associacions i Llegiu més…

Noticies

Via 0 2023

Via 0 2023 Com cada any AFEVI celebra la jornada benèfica VIA 0 el pròxim 12 d’octubre. Aquest any tota la recaptació anirà destinada a l’Economat de VNG, una entitat que pertany a Càritas i Llegiu més…

Noticies

Trobada de Modelisme Tripulat 2023

Trobada de Modelisme Tripulat 2023 Ja és aquí la XXXIVa Jornada de Modelisme Tripulat d’AFEVI a Vilanova i la Geltrú! El pròxim 27 de maig podreu gaudir dels trens d’AFEVI, així com d’altres associacions i Llegiu més…

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies