Trobada de Modelisme Tripulat 2022

Ja és aquí la XXXIIIa Jornada de Modelisme Tripulat d’AFEVI a Vilanova i la Geltrú!

El pròxim 29 de maig podreu gaudir dels trens d’AFEVI, així com d’altres associacions i particulars que participaran amb les seves locomotores i vagons, fent circular les seves composicions al circuit de trens de Ribes Roges.

Tant petits com grans, aficionats com visitants podran gaudir d’un magnífic dia de primavera a la vora del mar.

L’horari de la jornada serà el següent:

09:00 hores Recepció de participants.
10:00 hores Inici circulació lliure.
12:00 hores Inauguració oficial de la XXXIII Trobada.
14:30 hores Aturada per dinar.
17:00 hores Represa de la circulació.
20:30 hores Finalització de la Trobada.

Us esperem a totes i tots!


Cartell realitzat per Joan Tort, 2022

Entrades relacionades

Noticies

Trobada de Modelisme Tripulat 2023

Trobada de Modelisme Tripulat 2023 Ja és aquí la XXXIVa Jornada de Modelisme Tripulat d’AFEVI a Vilanova i la Geltrú! El pròxim 27 de maig podreu gaudir dels trens d’AFEVI, així com d’altres associacions i Llegiu més…

Noticies

Via 0 2022

Via 0 2022 El pròxim dimecres 12 d’octubre AFEVI torna a fer la VIA 0, que com ja sabeu és una jornada solidària on tota la recaptació d’aquell dia es destina a una entitat social. Llegiu més…

Noticies

Parada Sant Jordi 2022

Parada Sant Jordi 2022 Hola a tothom, aquest dissabte 23 d’abril Sant Jordi, estarem ubicats a la Rambla Principal davant del número 57, en una paradeta on tindrem a la venda revistes, postals, litografies, retallables, Llegiu més…

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies