Jornada solidària Ucraïna 27/03

Benvolguts/des,

de tots/es es sabut el tema de la guerra que està patint el poble Ucraïnès.

Com ja sabeu des d’AFEVI sempre intentem ser solidaris dins les nostres possibilitats i amb qui més ho necessita.

Es per això que la junta d’AFEVI ha decidit fer una jornada solidària el proper diumenge 27 de març i destinar tota la recaptació als refugiats d’Ucraïna.

Es per aquest motiu que us demanem a tots i a totes la vostra assistència i col·laboració.

L’horari de circulació serà com sempre d’11 h a 14 h.

Cartell VIa 0 2019

Entrades relacionades

Noticies

Trobada de Modelisme Tripulat 2024

Trobada de Modelisme Tripulat 2024 Ja és aquí la XXXVa Jornada de Modelisme Tripulat d’AFEVI a Vilanova i la Geltrú! El pròxim 18 de maig podreu gaudir dels trens d’AFEVI, així com d’altres associacions i Llegiu més…

Noticies

Via 0 2023

Via 0 2023 Com cada any AFEVI celebra la jornada benèfica VIA 0 el pròxim 12 d’octubre. Aquest any tota la recaptació anirà destinada a l’Economat de VNG, una entitat que pertany a Càritas i Llegiu més…

Noticies

Trobada de Modelisme Tripulat 2023

Trobada de Modelisme Tripulat 2023 Ja és aquí la XXXIVa Jornada de Modelisme Tripulat d’AFEVI a Vilanova i la Geltrú! El pròxim 27 de maig podreu gaudir dels trens d’AFEVI, així com d’altres associacions i Llegiu més…

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies