Tornen els diumenges al parc de Ribes Roges!

 

Tal com en anys anteriors i seguint amb les mesures anti covid, AFEVI torna a programar el seu horari d’obertura habitual dels diumenges d’11 a 14 hores, donant per finalitzada la campanya d’estiu d’enguany on hem estat operatius els dissabtes a la tarda.

Com altres anys sabem que les tornades a la rutina diària no sempre són fàcils, sobretot per als més petits. Per això us convidem a vindre al nostre circuit al Parc de Ribes Roges a gaudir d’un bon diumenge de tardor pujant als nostres trenets.

També informar que les properes circulacions excepcionals seran l’11 de setembre i el 12 d’octubre amb el mateix horari dels diumenges d’11 a 14h (sempre que en ambdues ocasions la situació epidemiològica ho permeti, consulteu la informació a la pàgina web uns dies abans per seguretat).

Fotografia cedida per: Arnau Luque

Categories: Noticies

Entrades relacionades

Noticies

Via 0 2021

Via 0 2021 El pròxim dimarts 12 d’octubre AFEVI torna a fer la VIA 0, que com ja sabeu és una jornada solidària on tota la recaptació d’aquell dia es destina a una entitat social. Llegiu més…

Noticies

Reobertura 7 de març del 2021

Reobertura 7 de març del 2021   Hola a tothom,us volem comunicar que el diumenge 7 de març 2021, tornem a obrir les nostres instal·lacions del trenet del Parc de Ribes Roges en el nostre Llegiu més…

Noticies

Reobertura 3 de Gener

Reobertura 3 de Gener   Us volem informar que el Diumenge 3 de Gener, reobrim el nostre circuit del Parc de Ribes Roges dins l’horari habitual dels diumenges d’11 h a 14 h. Us recordem Llegiu més…

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies