Tornen els diumenges al parc de Ribes Roges!

 

Tal com en anys anteriors i seguint amb les mesures anti covid, AFEVI torna a programar el seu horari d’obertura habitual dels diumenges d’11 a 14 hores, donant per finalitzada la campanya d’estiu d’enguany on hem estat operatius els dissabtes a la tarda.

Com altres anys sabem que les tornades a la rutina diària no sempre són fàcils, sobretot per als més petits. Per això us convidem a vindre al nostre circuit al Parc de Ribes Roges a gaudir d’un bon diumenge de tardor pujant als nostres trenets.

També informar que les properes circulacions excepcionals seran l’11 de setembre i el 12 d’octubre amb el mateix horari dels diumenges d’11 a 14h (sempre que en ambdues ocasions la situació epidemiològica ho permeti, consulteu la informació a la pàgina web uns dies abans per seguretat).

Fotografia cedida per: Arnau Luque

Categories: Noticies

Entrades relacionades

Noticies

Trobada de Modelisme Tripulat 2024

Trobada de Modelisme Tripulat 2024 Ja és aquí la XXXVa Jornada de Modelisme Tripulat d’AFEVI a Vilanova i la Geltrú! El pròxim 18 de maig podreu gaudir dels trens d’AFEVI, així com d’altres associacions i Llegiu més…

Noticies

Via 0 2023

Via 0 2023 Com cada any AFEVI celebra la jornada benèfica VIA 0 el pròxim 12 d’octubre. Aquest any tota la recaptació anirà destinada a l’Economat de VNG, una entitat que pertany a Càritas i Llegiu més…

Noticies

Trobada de Modelisme Tripulat 2023

Trobada de Modelisme Tripulat 2023 Ja és aquí la XXXIVa Jornada de Modelisme Tripulat d’AFEVI a Vilanova i la Geltrú! El pròxim 27 de maig podreu gaudir dels trens d’AFEVI, així com d’altres associacions i Llegiu més…

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies