Afectacions en la circulació pel COVID-19 (Octubre 2020)

 

Benvolguts/des socis i sòcies,

la Junta d’AFEVI degut a les ultimes mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya en matèria de salut publica per aturar la transmissió del virus del COVID-19, ha decidit tancar el circuit durant dues setmanes.

Tornarem a circular un cop les circumstancies, el departament de salut i la Generalitat ho permetin.

Moltes gràcies.


Podeu seguir les nostres novetats via Facebook o Instagram en els seguents enllaços.

Facebook

Instagram

 

Categories: Noticies

Entrades relacionades

Noticies

obertura 11 de setembre

obertura 11 de setembre   Us recordem que el proper dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, el nostre circuit estarà obert amb el seu horari habitual d’11 h a 14 h. També us Llegiu més…

Noticies

Reobertura 6 de setembre

Reobertura 6 de setembre   AFEVI ha pres la decisió de programar la reobertura del circuit de trens en miniatura pel pròxim diumenge 6 de setembre, dins l’horari habitual durant els mesos de setembre a Llegiu més…

Noticies

Afectacions en la circulació pel COVID-19

Afectacions en la circulació pel COVID-19 A causa de la situació d’alarma i d’excepció, AFEVI va decidir suspendre tota l’activitat (a partir del dimecres 11 de març) tant del Trenet del Parc de Ribes Roges Llegiu més…

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies