Afectacions en la circulació per la COVID-19 (gener 2021)

 

ACTUALITZACIÓ 08/01/2021

Hola a tots i a totes, us comuniquem que degut a la situació actual del Covid-19, la Junta Directiva ha decidit tancar les nostres instal·lacions del trenet del Parc de Ribes Roges durant dues setmanes aproximadament.
Us anirem informant.
Moltes gràcies.

ACTUALITZACIÓ 04/12/2020

A causa de la situació actual de la Covid-19, el nostre circuit del Parc de Ribes Roges romandrà tancat durant 3 setmanes aproximadament o fins que la situació i la Generalitat ho permetin.

Gràcies.


La Junta d’AFEVI degut a les ultimes mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya en matèria de salut publica per aturar la transmissió del virus del COVID-19, ha decidit tancar el circuit durant dues setmanes.

Tornarem a circular un cop les circumstancies, el departament de salut i la Generalitat ho permetin.

Moltes gràcies.


Podeu seguir les nostres novetats via Facebook o Instagram en els seguents enllaços.

Facebook

Instagram

 

Categories: Noticies

Entrades relacionades

Noticies

Trobada de Modelisme Tripulat 2024

Trobada de Modelisme Tripulat 2024 Ja és aquí la XXXVa Jornada de Modelisme Tripulat d’AFEVI a Vilanova i la Geltrú! El pròxim 18 de maig podreu gaudir dels trens d’AFEVI, així com d’altres associacions i Llegiu més…

Noticies

Via 0 2023

Via 0 2023 Com cada any AFEVI celebra la jornada benèfica VIA 0 el pròxim 12 d’octubre. Aquest any tota la recaptació anirà destinada a l’Economat de VNG, una entitat que pertany a Càritas i Llegiu més…

Noticies

Trobada de Modelisme Tripulat 2023

Trobada de Modelisme Tripulat 2023 Ja és aquí la XXXIVa Jornada de Modelisme Tripulat d’AFEVI a Vilanova i la Geltrú! El pròxim 27 de maig podreu gaudir dels trens d’AFEVI, així com d’altres associacions i Llegiu més…

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies