Reobertura 6 de setembre

 

AFEVI ha pres la decisió de programar la reobertura del circuit de trens en miniatura pel pròxim diumenge 6 de setembre, dins l’horari habitual durant els mesos de setembre a juny (diumenges de 11 h a 14 h)

Durant les últimes setmanes s’ha anat fent un manteniment exhaustiu i posant tots els elements a punt per tal de complir amb totes les normatives de seguretat, i higiene. Durant el recorregut i a les cues d’accés trobareu senyalització excepcional i personal que ús indicarà en tot moment que heu de fer i quines són les condicions mínimes per tal de poder accedir a qualsevol dels elements operats per AFEVI dins del Parc de Ribes Roges.

Dins del trajecte les persones seran distribuïdes en unitats familiars o grups de persones, en cas de ser grups molt reduïts com en la majoria dels casos tindran un distanciament de més d’1,5 metres entre grup i grup.

Com a tots els comerços i elements d’oci recomanem sempre i quan sigui possible l’ús de targetes com a forma de pagament (novetat a partir del dia 15/09/2020 ). També apel·lem a la responsabilitat pròpia i demanem que, en cas de tindre símptomes no entreu a les nostres instal·lacions (en cas de dubte podeu trucar al 061).

Esperem veure-us a tots i a totes el pròxim dia 6 i posteriors diumenges buscant entre tots i totes, una nova normalitat per tornar a gaudir tant grans com petits d’un lloc tan màgic i Vilanoví.


ACTUALITZACIÓ INFORMACIÓ PAGAMENT AMB TARGETA:

Estem treballant per tindre l’opció de pagament amb datàfon ho abans possible però a causa de tràmits administratius encara estem a l’espera. La data establerta anteriorment (13/09/20) no és correcte tot i que serà durant aquest mes de setembre quan entri en funcionament, gràcies.

Categories: Noticies

Entrades relacionades

Noticies

Reobertura 7 de març del 2021

Reobertura 7 de març del 2021   Hola a tothom,us volem comunicar que el diumenge 7 de març 2021, tornem a obrir les nostres instal·lacions del trenet del Parc de Ribes Roges en el nostre Llegiu més…

Noticies

Reobertura 3 de Gener

Reobertura 3 de Gener   Us volem informar que el Diumenge 3 de Gener, reobrim el nostre circuit del Parc de Ribes Roges dins l’horari habitual dels diumenges d’11 h a 14 h. Us recordem Llegiu més…

Noticies

Afectacions en la circulació per la COVID-19 (gener 2021)

Afectacions en la circulació per la COVID-19 (gener 2021)   ACTUALITZACIÓ 08/01/2021 Hola a tots i a totes, us comuniquem que degut a la situació actual del Covid-19, la Junta Directiva ha decidit tancar les Llegiu més…

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies