Reobertura 6 de setembre

 

AFEVI ha pres la decisió de programar la reobertura del circuit de trens en miniatura pel pròxim diumenge 6 de setembre, dins l’horari habitual durant els mesos de setembre a juny (diumenges de 11 h a 14 h)

Durant les últimes setmanes s’ha anat fent un manteniment exhaustiu i posant tots els elements a punt per tal de complir amb totes les normatives de seguretat, i higiene. Durant el recorregut i a les cues d’accés trobareu senyalització excepcional i personal que ús indicarà en tot moment que heu de fer i quines són les condicions mínimes per tal de poder accedir a qualsevol dels elements operats per AFEVI dins del Parc de Ribes Roges.

Dins del trajecte les persones seran distribuïdes en unitats familiars o grups de persones, en cas de ser grups molt reduïts com en la majoria dels casos tindran un distanciament de més d’1,5 metres entre grup i grup.

Com a tots els comerços i elements d’oci recomanem sempre i quan sigui possible l’ús de targetes com a forma de pagament (novetat a partir del dia 15/09/2020 ). També apel·lem a la responsabilitat pròpia i demanem que, en cas de tindre símptomes no entreu a les nostres instal·lacions (en cas de dubte podeu trucar al 061).

Esperem veure-us a tots i a totes el pròxim dia 6 i posteriors diumenges buscant entre tots i totes, una nova normalitat per tornar a gaudir tant grans com petits d’un lloc tan màgic i Vilanoví.


ACTUALITZACIÓ INFORMACIÓ PAGAMENT AMB TARGETA:

Estem treballant per tindre l’opció de pagament amb datàfon ho abans possible però a causa de tràmits administratius encara estem a l’espera. La data establerta anteriorment (13/09/20) no és correcte tot i que serà durant aquest mes de setembre quan entri en funcionament, gràcies.

Categories: Noticies

Entrades relacionades

Noticies

Afectacions en la circulació pel COVID-19 (Octubre 2020)

Afectacions en la circulació pel COVID-19 (Octubre 2020)   Benvolguts/des socis i sòcies, la Junta d’AFEVI degut a les ultimes mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya en matèria de salut publica per aturar la Llegiu més…

Noticies

obertura 11 de setembre

obertura 11 de setembre   Us recordem que el proper dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, el nostre circuit estarà obert amb el seu horari habitual d’11 h a 14 h. També us Llegiu més…

Noticies

Afectacions en la circulació pel COVID-19

Afectacions en la circulació pel COVID-19 A causa de la situació d’alarma i d’excepció, AFEVI va decidir suspendre tota l’activitat (a partir del dimecres 11 de març) tant del Trenet del Parc de Ribes Roges Llegiu més…

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies