Reobertura 6 de setembre

 

AFEVI ha pres la decisió de programar la reobertura del circuit de trens en miniatura pel pròxim diumenge 6 de setembre, dins l’horari habitual durant els mesos de setembre a juny (diumenges de 11 h a 14 h)

Durant les últimes setmanes s’ha anat fent un manteniment exhaustiu i posant tots els elements a punt per tal de complir amb totes les normatives de seguretat, i higiene. Durant el recorregut i a les cues d’accés trobareu senyalització excepcional i personal que ús indicarà en tot moment que heu de fer i quines són les condicions mínimes per tal de poder accedir a qualsevol dels elements operats per AFEVI dins del Parc de Ribes Roges.

Dins del trajecte les persones seran distribuïdes en unitats familiars o grups de persones, en cas de ser grups molt reduïts com en la majoria dels casos tindran un distanciament de més d’1,5 metres entre grup i grup.

Com a tots els comerços i elements d’oci recomanem sempre i quan sigui possible l’ús de targetes com a forma de pagament (novetat a partir del dia 15/09/2020 ). També apel·lem a la responsabilitat pròpia i demanem que, en cas de tindre símptomes no entreu a les nostres instal·lacions (en cas de dubte podeu trucar al 061).

Esperem veure-us a tots i a totes el pròxim dia 6 i posteriors diumenges buscant entre tots i totes, una nova normalitat per tornar a gaudir tant grans com petits d’un lloc tan màgic i Vilanoví.


ACTUALITZACIÓ INFORMACIÓ PAGAMENT AMB TARGETA:

Estem treballant per tindre l’opció de pagament amb datàfon ho abans possible però a causa de tràmits administratius encara estem a l’espera. La data establerta anteriorment (13/09/20) no és correcte tot i que serà durant aquest mes de setembre quan entri en funcionament, gràcies.

Categories: Noticies

Entrades relacionades

Noticies

Via 0 2021

Via 0 2021 El pròxim dimarts 12 d’octubre AFEVI torna a fer la VIA 0, que com ja sabeu és una jornada solidària on tota la recaptació d’aquell dia es destina a una entitat social. Llegiu més…

Noticies

Tornen els diumenges al parc de Ribes Roges!

Tornen els diumenges al parc de Ribes Roges!   Tal com en anys anteriors i seguint amb les mesures anti covid, AFEVI torna a programar el seu horari d’obertura habitual dels diumenges d’11 a 14 Llegiu més…

Noticies

Reobertura 7 de març del 2021

Reobertura 7 de març del 2021   Hola a tothom,us volem comunicar que el diumenge 7 de març 2021, tornem a obrir les nostres instal·lacions del trenet del Parc de Ribes Roges en el nostre Llegiu més…

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies