Afectacions temporal 12 d’agost

Benvolguts/des, degut a la tempesta que ha caigut aquesta matinada, el nostre circuit ha quedat molt malmès, us volem comunicar que no podrem circular indefinidament fins a nou avís.


No sabem els dies que es trigarà per arranjar-ho tot, per tant us anirem informant per poder-vos dir quan reprendrem la circulació. 
Gràcies a tots per la vostra comprensió.

(ACTUALITZACIÓ 21/08/2019) noves imatges en la galeria.
Benvolguts/des, ja sabeu que fa uns dies després de la tempesta, el nostre circuit va quedar molt malmès, han estat uns dies de molta feina per part de tots, intentant poder deixar el circuit a punt per circular.
L’altre dia, traient un dels troncs molt grans d’un dels arbres caiguts, la maquina que ho feia va agafar el tronc i la via, com podeu veure a les fotografies, la va deixar molt malmesa.
La nostra intenció era obrir si més no l’ultima setmana d’agost, però degut a aquest incident no podrem obrir fins aproximadament el mes de setembre, entre el 8 i el 11.
Volem agrair des-de aquí a totes les persones, als socis, i a l’ajuntament les mostres de suport rebudes, i esperem poder tornar a tenir el circuit en condicions durant la primera quinzena de setembre.
Us seguirem informant.
Moltes gracies a tothom.

Podeu seguir les nostres novetats via Facebook o Instagram en els seguents enllaços.

Facebook

Instagram

Categories: Noticies

Entrades relacionades

Noticies

Trobada de Modelisme Tripulat 2024

Trobada de Modelisme Tripulat 2024 Ja és aquí la XXXVa Jornada de Modelisme Tripulat d’AFEVI a Vilanova i la Geltrú! El pròxim 18 de maig podreu gaudir dels trens d’AFEVI, així com d’altres associacions i Llegiu més…

Noticies

Via 0 2023

Via 0 2023 Com cada any AFEVI celebra la jornada benèfica VIA 0 el pròxim 12 d’octubre. Aquest any tota la recaptació anirà destinada a l’Economat de VNG, una entitat que pertany a Càritas i Llegiu més…

Noticies

Trobada de Modelisme Tripulat 2023

Trobada de Modelisme Tripulat 2023 Ja és aquí la XXXIVa Jornada de Modelisme Tripulat d’AFEVI a Vilanova i la Geltrú! El pròxim 27 de maig podreu gaudir dels trens d’AFEVI, així com d’altres associacions i Llegiu més…

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a major informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies